Ontdek onze categorieën

BOEKHANDEL
KAARTEN
DOBBELSTENEN
MEDIA
ENGELEN & BEELDEN
KRUISBEELDEN
KERAMIEK
DEVOTIE
IKONEN
JUWELEN
KAARSEN & LITURGIE
KERST
PROMOTIE
TRAUMZAUBERBAUM-KERAMIK
BLADLEGGERS
GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN
Meer informatie
ENKEL VERKOPEN AAN B2B KLANTEN

Artikels in de kijker

Welkom op onze webshop

Sinds de oprichting van ons bedrijf hebben we altijd veel belang gehecht aan persoonlijk contact. Uw winkel bezoeken was en is een prioriteit. Tijdens deze bezoeken kunt u onder begeleiding van onze vertegenwoordiger onze catalogus raadplegen en uw bestelling plaatsen. Ook voor de nieuwigheden van elk seizoen heeft U de eerste en beste keuze.

Niettegenstaande hebben wij onze webshop naar aanleiding de hele Covid-situatie een mooie boost gegeven. Aan u als professionele klant, want wij doen GEEN detailverkoop, bieden wij onze collectie nu aan op onze geheel vernieuwde website. Alle beschikbare producten zijn opgenomen in de webshop. Vind snel productinformatie, prijzen en direct bestellen. Na een simpele registratie krijg je toegang tot de webshop.

Op deze manier bieden we u een "tool" waarmee u snel en eenvoudig een selectie van producten voor uw bedrijf kunt selecteren. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over ons aanbod, dan kunt u contact opnemen met onze commerciële dienst. Ze helpen je graag verder!
We hopen dat we je kunnen charmeren met onze webshop en staan ​​altijd open voor suggesties. Gebruik het contactformulier of stuur een e-mail naar odger@umdv-rr.be.

Kortom, wij staan ​​voor:
* Een uitgebreide collectie
* Van hoge kwaliteit
* Juiste prijzen
* Service op maat
* Lange termijn visie
Meer over ons