Over ons

Geschiedenis van ons bedrijf 

Onze firma Religie Regina startte in 2003, toen was de hoofdactiviteit het verdelen van kaarsen onder agentuur voor een Belgische fabrikant. Echter door mijn reeds jarenlange ervaring en zorgvuldig verzamelde contacten konden we het produktgamma stap voor stap uitbreiden. Goede, eerlijke service en een lange termijnvisie naar de klanten zorgden ervoor dat we een ruime afzetmarkt vonden in Benelux en Duitsland.

Eind 2004 kruisten we het pad met Gaby en Alain de Neckère, toen zaakvoerders van de firma Un message de Vie. Dit huis was gekend om zijn collecties wenskaarten, hoogwaardige keramieke kruisjes, dobbelstenen enz.
Al gauw werd duidelijk dat de famile de Neckere dezelfde commerciële visie deelde als ikzelf en in augustus 2005 kwam een officiële samenwerking tot stand door de overname van Un Message de Vie door Religie Regina. Door deze overname verkreeg de firma een ruimer assortiment aan produkten en kon de afzetmarkt meer dan verdubbelen door uitbreiding naar Frankrijk en Zwitserland.
In 2006 veranderde de naam en status van het bedrijf naar Un message de Vie/Religie Regina bvba.

Sindsdien heeft de firma enkel groei gekend in aanbod, in werknemers en in omzet! Ik kijk dan ook met enige fierheid terug op wat ik samen met mijn medewerkers gedurende deze 17 jaar heb kunnen realiseren.

Tijdens de coronaperiode hebben we niet stilgezeten en hebben we vanaf 1 juli 2021 het merk Traumzauberbaum-Keramik binnengehaald als huismerk. We zullen dit merk wereldwijd verder op de kaart zetten en uitbouwen met het productieatelier.

Samen met jullie, trouwe klanten en leveranciers, en mijn collega's hoop ik zeker nog jaren samen verder te bouwen aan onze service en visie op lange termijn waar we steeds garant voor staan.

Un Message de Vie / Religie Regina bvba, waar Religieuze Kunst en service één worden !

Odger Thewissen
Stichter en Beheerder

Odger Thewissen 

Zaakvoerder
Vertegenwoordiger key-accounts

Regio: Nederland - Vlaanderen + TZB-klanten

Mail : odger@umdv-rr.be

Tel: +32/12 45 83 17

Marc Davis

Magazijnier
All-round bediende
Grafisch ontwerper

Mail : magazijn@umdv-rr.be

Tel : +32/12 45 83 17

Didier Glorieux 

Vertegenwoordiger

Regio: Wallonië - Zwitserland - West-Frankrijk

Mail : didier@umdv-rr.be

Tel : +32/495 89 72 11

Frédéric Dedoyan

Vertegenwoordiger

Regio:  Parijs - Oost-Frankrijk

Mail : fredericdedoyan@gmail.com

Tel : +33/608 775 559